четвер, 13 вересня 2012 11:36

Помер 35-річний чемпіон Європи з боротьби

Помер 35-річний чемпіон Європи з боротьби
У Сергія Артюхина зупинилося серце. Фото: sb.by

Чемпіон Європи 2005 року з греко-римської боротьби Сергій Артюхін помер у віці 35 років через зупинку серця. Про це повідомляє РИА Новости з посиланням на Федерацію спортивної боротьби Росії (ФСБР).

У ФСБР повідомили, що Артюхін помер 12 вересня після хокейного тренування. Ніяких інших подробиць смерті спортсмена не наводиться.

Сергій Артюхін, який є братом хокеїста збірної Росії і пітерського СКА Євгенія Артюхина, під час борцівської кар'єри виступав під прапором Росії і Білорусії.

У 2001 році Артюхін, який виступав у суперважкій вазі, став переможцем Кубка світу. З 2005 року він почав виступати за команду Білорусії, в тому ж році він став чемпіоном Європи і бронзовим призером чемпіонату світу. У 2006 році він знову завоював бронзу на світовій першості.

У 2009 році Артюхін завершив професійну кар'єру. Після чого він брав участь в організації турнірів пам'яті свого батька багаторазового чемпіона СРСР і призера чемпіонатів світу та Європи з боротьби Євгена Артюхина, який помер в 2011 році.

Зараз ви читаєте новину «Помер 35-річний чемпіон Європи з боротьби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути