середа, 08 лютого 2012 16:33

Поліна Родіонова стала бронзовим призером ЧС зі стрільби з лука

Поліна Родіонова стала бронзовим призером ЧС зі стрільби з лука

У Лас-Вегасі (США) проходить чемпіонат світу зі стрільби з лука в приміщенні. У змаганнях беруть участь 269 спортсменів з 36 країн світу. Україну представляють 17 учасників - 11 чоловіків і 6 жінок. Українці беруть участь у змаганнях зі стрільби тільки з класичного лука.

В індивідуальній першості юніорок українка Анастасія Павлова перемогла у півфіналі американку Аріель Джібіларо (7:1) і за золото 9 лютого посперечається з росіянкою Христиною Тимофєєвою. Поліна Родіонова до фіналу не пробилася, програвши Тимофєєвій (2:6), а в дуелі за бронзу виграла в Аріель Джібіларо (6:4).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна завоювала чотири медалі на етапі Кубка світу зі стрільби з лука

У жіночому турнірі Катерина Палеха дійшла до чвертьфіналу, де поступилася росіянці Ксенії Перовій (5:6). У жінок за золото посперечаються Наталія Валєєва з Італії та американка Міранда Лік. Бронзу розіграють Ксенія Перова і британка Наомі Фолкард.

У змаганнях чоловіків кращий з українців Віктор Рубан дійшов до 1/8 фіналу, де програв канадцеві Кріспін Дуенасу (2:6). У фіналі зустрінуться американець Джейк Камінські та італієць Марко Галіаццо, за бронзу боротимуться американець Бреді Еллісон та австрієць Еріберто Дорнхофер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські кадети стали чемпіонами Європи зі стрільби з лука

В юніорів два українці Георгій Іваницький і Віталій Комонюк дійшли до півфіналу, де обидва поступилися: Іваницький - голландцеві С'єфу Ван Ден Бергу (5:6), а Комонюк - італійцеві Луці Марані (3:7). Тепер українці розіграють між собою бронзу, а за золото будуть боротися - Ван Ден Берг і Маран.

У командному турнірі у чоловіків українці Юрій Гавелко, Ярослав Мокринський і Віктор Рубан у чвертьфіналі зустрінуться з командою Італії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українець виграв бронзу на чемпіонаті Європи зі стрільби з лука

У жінок за вихід у півфінал українкам Катерині Палесі, Катерині Яворській та Юлії Захарченко протистоятиме збірна Японії.

У півфіналі командного турніру юніорів українці Георгій Іваницький, Віталій Комонюк та Валентин Куций зустрінуться з переможцем дуелі між командами Мексики та Італії, а юніорки Вероніка Марченко, Анастасія Павлова і Поліна Родіонова за вихід у фінал посперечаються зі збірною господарок чемпіонату - американками.

Зараз ви читаєте новину «Поліна Родіонова стала бронзовим призером ЧС зі стрільби з лука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути