середа, 03 квітня 2013 12:32

Податкова приготувала подарунки глядачам матчу "Динамо" - "Шахтар"

Податкова приготувала подарунки глядачам матчу "Динамо" - "Шахтар"
На українське класико продані всі квитки. Фото: shakhtar.com

Недільний матч "Динамо" - "Шахтар" стане рекордним за відвідуваністю для "Олімпійського" після реконструкції, повідомляє "Сегодня".

Вчора з вільного продажу зникли останні квитки на арену, що вміщає 70 тисяч уболівальників. Таким чином має бути побитий показник в 68 014 людей, встановлений минулої весни на грі киян з "Дніпром" (2:0).

Однак рекордним для всього чемпіонату прийдешньому українському "ель класіко" не стати. Вмістити 73 950, які зібралися на грі "Динамо" та "Шахтаря" (1:2) 12 років тому, нинішній "Олімпійський" не в змозі. Якщо тільки на трибуни не проберуться чотири тисячі зайців. Але вони, як відомо, для офіційної статистики не в рахунок.

До речі, "Шахтарю" на "Олімпі" виділили 1600 квитків. І тисячу з них на вчорашній день клуб вже продав. Отже аншлаг передбачається і в гостьових секторах.

Як заявив головний агроном "Олімпійського" Віктор Яроменко, поле стадіону, незважаючи на погодні катаклізми, в чудовому стані. Готові до матчу і букмекери. Фаворит гри, згідно їх котируванням, - випереджаючий своїх київських переслідувачів на 16 очок "Шахтар". На його перемогу Bwin приймає ставки за коефіцієнтом 2,4, на "Динамо" - 2,7, на нічию - 3,2. Тобто - 38%, що вікторію відсвяткують "гірники", 34% - що динамівці. Але при цьому, на думку букмекерів, саме команда Олега Блохіна повинна зайняти друге, лігочемпінское, місце, випередивши "Металіст" і "Дніпро". Коефіцієнт на "срібло" "біло-синіх" дорівнює двійці, харків'ян - 2,8, дніпрян - 4,6.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Поки Хачеріді не зрозуміє відповідальності за команду, нічого не буде" - Блохін

Як стало відомо, перед початком недільної гри 11 динамівців, які вийдуть у стартовому складі, зроблять своїм уболівальникам подарунки - кожен з них виб'є на трибуни м'яч зі своїм автографом. Глядачів же з центральних лож чекають футболки та кепки... від податкової Печерського району Києва. У рамках матчу вона проведе акцію, спрямовану на своєчасну сплату киянами податків.

Тим часом стала відома дата засідання контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ, який розгляне непокараний суддею стусан Хачеріді румунському форварду "Чорноморця" Бурдужану в грі 22 туру. Засідання відбудеться завтра. Ключовому центрбеку киян загрожує дискваліфікація, а отже - пропуск матчу з "Шахтарем".

Зараз ви читаєте новину «Податкова приготувала подарунки глядачам матчу "Динамо" - "Шахтар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути