четвер, 28 жовтня 2021 21:36

Чому "Металіст" вийшов у чвертьфінал Кубка України

Чому "Металіст" вийшов у чвертьфінал Кубка України
Сергій Мизюк став героєм матчу. Фото: ФК "Металіст"

У матчі 1/8 фіналу Кубка України "Металіст" переміг "Колос" -1:0.

Що потрібно знати про гру в Харкові?

Сюрприз від Кучера. Наставник харків'ян залишив в запасі головного свого бомбардира Пейшото. Бразилець вийшов тільки в середині другого тайму.

Перевага "Металіста". У першому таймі господарі грали першим номером, а після перерви вже діяли від оборони, але в обох випадках були гострішими за "Колос".

Стандарт вирішив долю матчу. Правий захисник "Металіст" Олександр Мизюк забив після кутового. У попередньому раунді Кубка Мизюк приніс своїй команді перемогу над "Десною".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ефективний Вербич - "Динамо" вийшло в 1/4 Кубка України

Беззубість "Колоса" в атаці. У першому таймі гості намагалися діяти в атаці через довгі передачі, але ефективність таких дій була мінімальною. В другому таймі намагалися атакувати позиційно, але тільки наривалися на контратаки суперника.

Арбітр допоміг "Металісту". В кінці матчу гості пішли на штурм воріт Данила Канівцева. Вже в доданий до матчу час Євген Підлиповець тримав за футболку Володимира Лисенка, але арбітр не поставив пенальті. ВАР на матчі не працював.

Закономірна перемога "Металіста". Господарі були сильними за суперника, який після відставки Руслана Костишина не може ніяк знайти свою гру. Команда Кучера повинна було перемагати із більшим рахунком та уникнути нервової кінцівки матчу.

До 1/4 фіналу Кубка України вже вийшли: "Динамо". "Шахтар", "Львів", "Зоря", "Ворскла", "Металіст-1925". Матч "Дніпро-1" -ЛНЗ перенесли через спалах коронавірусу в команді із Черкас.

У першій Лізі "Металіст" лідирує у турнірній таблиці після першого кола. Харків'яни мають у своєму активі 38 очок, в "Кривбаса" 31. "Колос" займає 11-те місце в УПЛ.

Зараз ви читаєте новину «Чому "Металіст" вийшов у чвертьфінал Кубка України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути