вівторок, 24 березня 2015 15:32

Платіні переобраний президентом УЄФА на третій термін

Платіні переобраний президентом УЄФА на третій термін
Платіні обрали на безальтернативній основі football.ua

Чинний глава Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) Мішель Платіні одностайно переобраний на третій президентський термін, про це було оголошено на конгресі організації.

Вибори глави УЄФА пройшли у вівторок на конгресі у Відні. Після закінчення терміну подачі заявок від кандидатів у президенти УЄФА (24 грудня) Платіні виявився єдиним кандидатом на посаду глави організації.

"Я знаю, що можу розраховувати на вас. Ви знаєте, що можете розраховувати на мене. Ми в УЄФА завжди на передовій, коли мова йде про захист автономії національних асоціацій. Крім того, ми завжди готові зміцнювати і координувати програми розвитку", - сказав після переобрання Платіні, якого цитує офіційний мікроблог УЄФА в Twitter.

У січні 2007 року Платіні був обраний президентом УЄФА і зайнявся реформою європейської футбольної системи. За його ініціативою Кубок УЄФА був об'єднаний з Кубком Інтертото і реорганізований в Лігу Європи.

Платіні в 2011 році вже переобирався на безальтернативній основі на посаду глави УЄФА. Француз ще в грудні 2014 року заявляв, що має намір зробити УЄФА сильніше і краще, і саме тому він відмовився від ідеї балотуватися на посаду керівника Міжнародної федерації футболу (ФІФА).

Зараз ви читаєте новину «Платіні переобраний президентом УЄФА на третій термін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути