Ексклюзиви
субота, 30 липня 2011 15:27

"Платіні не висував Україні нових ультиматумів" - Лубківський

"Платіні не висував Україні нових ультиматумів" - Лубківський

Інформація щодо чергового ультиматуму Президента УЄФА Україна, що з'явилася в ЗМІ, не відповідає дійсності. Про це заявив директор турніру Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський, говориться в повідомленні ЛігаБізнесІнформ.

"Президент Європейського Футбольного Союзу Мішель Платіні не виступав з подібними заявами, і зараз ні Місцевому організаційному комітету Євро-2012 України, ні УЄФА не відоме навіть першоджерело такої інформації", - підкреслив Лубківський, якого цитує Інформаційний центр Україна-2012.

"Підготовка України до турніру здійснюється швидкими темпами в тісній співпраці уряду і МОКу. Найближчими місяцями будуть здані в експлуатацію арени в Києві та Львові, на яких вже нинішньої осені відбудуться перші тестові матчі. Робота в інших напрямках також ведеться відповідно до графіків", - додав він.

"Я раджу представникам ЗМІ користуватися перевіреними джерелами інформації, перш ніж публікувати ті чи інші заяви, і, зокрема, звертатися на офіційний сайт УЄФА, а також стежити за повідомленнями прес-служби Місцевого організаційного комітету Євро-2012 Україна", - підсумував Лубківський.

Зараз ви читаєте новину «"Платіні не висував Україні нових ультиматумів" - Лубківський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути