четвер, 19 липня 2012 13:53

Півмільйона квитків на олімпійський футбольний турнір вилучили з продажу

Півмільйона квитків на олімпійський футбольний турнір вилучили з продажу

Через відсутність інтересу до футбольного турніру Олімпіади-2012 організатори вилучають з продажу півмільйона квитків

До цих пір на матчі змагань не продані 800 тисяч квитків, і тому півмільйона з них "анулюються".

Всі ці місця, як випливає з його слів, залишаться незайнятими. Деякі сектори, в тому числі ті, що примикають до поля, будуть порожні, і тим самим зросте попит на решту. Особливі проблеми в організаторів виникли при реалізації місць на арену в Хемпден-парку в шотландському Глазго і "Стадіон Тисячоліття" в уельському Кардіффі. Подібне рішення не торкнулося головної футбольної арени країни - лондонський стадіон Уемблі.

Раніше організатори стверджували, що футбол на батьківщині шкіряного м'яча - найпопулярніший вид спорту ХХХ літньої Олімпіади. На цей турнір, за їхніми даними, вже продані 1, 4 млн квитків - більше, ніж на будь-які інші міжнародні футбольні змагання, які коли-небудь проводилися в Сполученому Королівстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна України обрала прапороносця на відкритті Олімпіади-2012

Однак багато футбольних вболівальників, як констатують зараз представники ЛОКОГ, проявили "незначний інтерес до олімпійських матчів після яскравих баталій" на чемпіонаті Європи-2012 в Польщі і на Україні.

Спочатку на футбольні матчі Ігор планувалося продати 2,6 млн квитків, вартість більшості з яких складає 20 фунтів (близько 32 доларів).

В результаті цьогорічної акції по вилученню квитків ЛОКОГ втратить приблизно 10 млн фунтів. Проте офіційні представники Оргкомітету стверджують, що поставлена ??ним ціль - виручити від продажу квитків 600 млн фунтів (близько 950 млн дол) буде досягнута до відкриття Ігор 27 липня.

"Так, ми скоротили число місць на футбольних стадіонах, але нами вже продано на матчі квитків більше, ніж на інші спортивні змагання Олімпіади", - підкреслив глава ЛОКОГ Себастьян Коу.

У загальній же складності в продаж надходять понад 6 млн квитків. Вартість 2,5 млн квитків не перевищує 32 доларів. Стартова ціна інших починається від 49 доларів - 130 доларів. Одні з найдорожчих - квитки на фінал спринтерського забігу на 100 метрів у чоловіків - 1170 доларів.

Величезний інтерес у Великобританії і за кордоном викликали церемонії відкриття і закриття Олімпійських ігор, змагання з легкої атлетики, плавання, веслування, велоспорту на треку.

Зараз ви читаєте новину «Півмільйона квитків на олімпійський футбольний турнір вилучили з продажу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути