пʼятниця, 07 вересня 2012 13:56

"Питання про Колліну дуже непросте" — Коньков

"Питання про Колліну дуже непросте" — Коньков
Колліна працює в Україні з 2010-го року ФОТО: segodnya.ua

Президент Федерації футболу України Анатолій Коньков розповів про перші дні на новій посаді. Керманич українського футболу поспілкувався з журналістами перед тренуванням національної збірної України у Кончі-Заспі.

"Давайте все робити поступово. Спочатку поговоримо про збірну, яка зовсім скоро стартує у відборі на ЧС-2014, а потім повернемося до питання про Колліну. Воно дуже непросте. Мені ще не вдалося взяти той контракт, який є між федерацією та Колліною (розмова відбулася у вівторок), так само як і контракти з наставниками збірної. Щоб щось озвучити спочатку мені потрібно вивчити наявні документи. Тоді поговоримо про все."

Деякі керівники клубів написали вам листа...

"Їх пишуть не тільки президенти клубів, але й вболівальники, люди з уряду. Всі питання, особливо ті, які стосуються національної збірної, детально вивчаємо і найближчим часом я вам все озвучу."

Які питання розглядалися на виконкомі?

"Їх було кілька. Ми взяли на роботу голову суддівського комітету — Василя Мельничука. Також ми хочемо створити таку структуру, яка працюватиме на футбол. Ми проведемо тендер і виберемо компанію, яка в цих справах найбільш кваліфікована. Вона дасть нам викладки, як всім цим господарством управляти. Під цю структуру ми будемо підбирати фахівців, які необхідні для вирішення складних завдань."

"Україна Футбол Інтернешнл" залишиться партнером ФФУ?

"Сьогодні вона ним і є. А що буде завтра мені важко сказати. Ми зустрічалися з паном Лашкулом і обговорювали наявні проблеми."

Футбольні клуби стануть колективними членами ФФУ?

"У них є представник від прем'єр-ліги — Віталій Данілов. Якщо потрібно буде розширити повноваження президента об'єднання, то ми порадимося і приймемо рішення. Якщо буде наполегливе прохання від клубів, то повернемося до цього питання."

Що вас здивувало у перші дні роботи на посаді президента ФФУ?

"Здивувало, що федерація відособлено працювала від всього живого, що є у футболі. Не зрозуміло, як ця структура створювалася, як працювала. Є позитивні моменти у її роботі, які ми із задоволенням будемо приймати і розвивати. Є моменти, які потребують детального вивчення."

Зараз ви читаєте новину «"Питання про Колліну дуже непросте" — Коньков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути