понеділок, 02 липня 2012 21:33

Після Євро з Андріївського узвозу зникли нові урни
5

Фото: Фото: Андрій Жигайло

Після Євро-2012 на Андріївському узвозі зникли всі смітники. На час проведення чемпіонату урни на вулиці були. Зараз, щоб знайти смітник, потрібно пройти весь узвіз, скаржаться місцеві та туристи.

"Смітника ви тут не знайдете. Коли було відкриття чи матчі в Києві, то стояли великі зелені урни на колесах, а тут раз і не стало. То тепер тільки в руки збирати. Якісь недобросовісні перетворили пустир біля будинку 34 на смітник. Повикидали туди картон на пластикове сміття", — поскаржилася місцева мешканка Ольга Василівна.

Найближчий смітник знаходиться біля "замку Річарда", та на пустирі біля 34 будинку. Там великі, жовті контейнери, дощенту заповнені сміттям. У смітника, що на пустирі, невідомі заклеяли кришку чорною клейонкою та пластиром .

Також попри обіцянки, що вулиця буде пішохідною, по узвозі починають їздити автівки. Час від часу машини піднімаються з Подолу, або прямують донизу. Обочина вулиці зі сторони Подолу перетворилась на парковку. В'їзд на вулицю перекривають фішки, але водіїв це не стримує.

"Дозволили їздити або місцевим, або торговцям чи міліції, пожежникам. Але тут хитрі починають їздити, ті, що не хочуть стояти в пробці при спуску в нижнє місто. На в'їзді на вулицю міліціонери не чергують, то всі, що хочуть, те і роблять" - розповів торговець Віктор, 45 років.

Також на днях продовжать реконструювати вулицю. Реставрацію та ремонт фасадів продовжено до 1 жовтня, а роботи з реконструкції будівель Київського драматичного театру на Подолі - до 31 грудня поточного року.

Нагадаємо, що будівлі котрі не встигли закінчити з ремонтом до початку Євро, затягнули сітками.

Зараз ви читаєте новину «Після Євро з Андріївського узвозу зникли нові урни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути