Ексклюзиви
понеділок, 20 травня 2019 14:31

Після анексії Криму колишній воротар московського "Спартака" переїхав з родиною до Києва

Після анексії Криму колишній воротар  московського "Спартака" переїхав з родиною  до Києва
Максиму Левицькому та його родині комфортно в Києві.

Після подій 2014 року Максим Левицький переїхав з родиною з Криму до столиці України, а його старший син перевівся з московського ВНЗ до київського.

Колишній голкіпер Таврії, французького "Сент-Етьєна", низки російських клубів, зокрема й Спартака, з яким він виграв золото чемпіонату, та збірної України Максим Левицький розповів про переїзд з Криму до України та назвав причини такого кроку.

"Я народився в Ростовській області, більша частина моєї кар'єри пройшла в Росії, коли виступав за московське Динамо оформив собі російське громадянство, — зізнався Максим.

"Але серцю не накажеш. Після подій в Криму 2014 року вирішив, що за духом мені ближче Україна. Рішення про переїзд приймали на сімейній раді, дружина мене підтримала. У Києві нам комфортніше. І дружина, і сини — громадяни України. Старший син навіть перевівся з московського ВНЗ в київський — це було його особистим рішенням. Так він проявив свою громадянську позицію. Мені його вчинок сподобався.

Я маю посвідку на постійне проживання в Україні. І вважаю себе українцем. Пам'ятаю, як 31 травня 2000 дебютував за синьо-жовту команду на Уемблі в матчі з Англією. Це було здорово!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'ятов розповів, чому Ракицький не співав гімн України

Максим Левицький зіграв 8 матчів за національну збірну України. Відомий своїми виступами за сімферопольську "Таврію", моськовський "Спартак" та французський "Сент - Етьєн" на клубоному рівні.

Зараз ви читаєте новину «Після анексії Криму колишній воротар московського "Спартака" переїхав з родиною до Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути