понеділок, 15 січня 2018 12:44

Перша ракетка України блискуче стартувала на Australian Open

Перша ракетка України блискуче стартувала на Australian Open

Перша ракетка України Еліна Світоліна блискуче стартувала на першому турнірі сезону серії Великого Шолома - Australian Open.

У Мельбурні наша співвітчизниця без проблем розібралася з сербкою Іваною Йорович. Остання займає 192-е місце у світовому рейтингу.

Світоліній для перемоги вистачило двох партій - 6:3, 6:2. За 74 хвилини поєдинку українка зробила одну подачу навиліт і реалізувала три брейки з восьми. При цьому найкраща тенісистка країни зуміла уникнути подвійних помилок.

У наступному колі Еліна зіграє з чешкою ​​Катериною Синяковою. Матч відбудеться 17 січня, час початку поєдинку стане відомий пізніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 15-річна українка створила сенсацію на Australian Open

Раніше в поєдинку проти швейцарки Вікторії Голубич перемогу також здобула Катерина Бондаренко - 6:7 (3), 6:4, 2:6. А ось ще одна українка Катерина Козлова поступилася 15-й ракетці турніру - Анастасії Павлюченковій з Росії - 3:6, 6:4, 6:3.

У чоловічому раунді турніру єдиний представник України Олександр Долгополов у трьох сетах розібрався з Андреасом Хайдер-Маурером з Австрії - 7:6 (3), 6:3, 6:4.

Зараз ви читаєте новину «Перша ракетка України блискуче стартувала на Australian Open». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути