понеділок, 23 грудня 2013 13:31

"Перший спаринг зіграємо в березні, з вибором суперників проблем не буде" - Фоменко

"Перший спаринг зіграємо в березні, з вибором суперників проблем не буде" - Фоменко
Фоменко: "Різких рухів не буде". Фото: ffu.org.ua

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко в інтерв'ю газеті "Команда" підвів підсумки року.

"З одного боку, рік вийшов ніби й нічого, але з іншого, виходить, що ми не вирішили ту задачу, яку самі перед собою ставили - не потрапили на чемпіонат світу. Почнемо з того, що Федерація футболу України поставила нам зовсім іншу задачу, але, приступивши до роботи, ми самі її переглянули. Нічого не озвучували і взялися за справу. Думаю, будь-який фахівець тієї чи іншої галузі, отримуючи вказівки від керівника, завжди намагається, скажімо так, перевиконати норму, і ми не були винятком", - сказав він.

"Ми провели дуже багато індивідуальних і колективних бесід. Вистачало і теоретичних занять. У першу чергу пояснили хлопцям, що в збірній не потрібно робити нікому послугу. Що тут зібраний колектив, який представляє всю нашу країну, і інтереси команди повинні бути на першому місці. А що нам вдалося чи не вдалося, вболівальники, фахівці та журналісти могли оцінити по відношенню хлопців до справи. Футболісти виявилися готові виконувати наші вимоги і вже в Польщі почали втілювати плани в життя" - зауважив Михайло Іванович.

Тренер підкреслив, що у своїй роботі не має наміру шарахатися з боку в бік.

"Чи будуть зміни в збірній? Все це звичайні, планові процеси. Але різких рухів не буде. Перший спаринг збірна України проведе на початку березня. Нестачі в виборі суперників не буде, адже багато провідних європейських збірних готуються до чемпіонату світу. Всі хочуть зіграти. ФФУ створила нам відповідні умови для роботи, і якби я не відчував підтримки з боку функціонерів, то не дав би своєї згоди на подальшу роботу. Ми вдячні керівникам і за моральну підтримку, і за матеріальне заохочення", - цитує Фоменка газета Команда.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що головний тренер збірної України Михайло Фоменко буде тренувати національну команду ще два роки.

Зараз ви читаєте новину «"Перший спаринг зіграємо в березні, з вибором суперників проблем не буде" - Фоменко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути