Ексклюзиви
середа, 30 січня 2013 11:24

Перша ракетка Словаччини не зіграє проти України в Кубку Девіса

Перша ракетка Словаччини не зіграє проти України в Кубку Девіса

Капітан збірної України Михайло Філіма повідомив, що перша ракетка збірної Словаччини Мартін Кліжан так і не приїхав до Кременчука на поєдинок Кубка Девіса.

"Тепер можна практично напевно сказати, що Кліжан не візьме участь в матчі Україна - Словаччина, - наводить слова Філіма "Sapronov-tennis.org", - ми спостерігаємо за Андрієм Мартіном, який приїхав в Україну як другий номер словацької команди. Наші хлопці його знають, Денис Молчанов недавно програв йому на челленджері у Німеччині. Цей тенісист тяжіє до гри на задній лінії, грає в темпі дуже щільно і агресивно".

"Ми будемо робити ставку, як на поодинокі, так і на парну зустріч. Ні для кого не секрет, що дуже часто саме парний матч є ключовим. Чи будуть у збірній України заміни, адже як відомо готуються до гри шість найсильніших українців, будемо вирішувати пізніше всією командою. Хто буде заявлений у нас третім і четвертим номером всім стане відомо на жеребкуванні", - зазначив він.

Нагадаємо, що 1-3 лютого в Кременчуці пройде матч першого раунду між збірними України та Словаччини. Команда переможниця у другому колі зустрінеться зі збірною Швеції в квітні.

Зараз ви читаєте новину «Перша ракетка Словаччини не зіграє проти України в Кубку Девіса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути