понеділок, 17 вересня 2012 08:01

Переможцем Прайм Ялта Ралі-2012 став турецький екіпаж
13

Фото: Фото: Андрій Шматов

На Прайм Ялта Ралі-2012 16 вересня визначився переможець гонки. Ним став турецький екіпаж Ягіза Авчі і Бахадира Гюценмеза на Ford Fiesta S2000. Фінішувавши з четвертим часом на 13-му і 14-му допах, триразовий чемпіон Туреччини без проблем зберіг лідерство в загальному заліку.

"Ми вперше приїхали в Ялту. Відзначимо дуже хорошу організацію змагань, доброзичливість людей. Тут дуже складна траса, швидкісні ділянки. І в таких умовах ми, звичайно, задоволені своїм виступом", - прокоментував перемогу Авчі.

Тріумфу турків посприяв і той факт, що Юрій Протасов, який напередодні виграв четвертий етап чемпіонату України, на одній зі швидкісних ділянок вилетів з траси, пошкодивши при цьому підвіску. Після чого у Авчі не залишилося конкурентів.

На 3 хвилини 12 секунд відстав від турків італійсько-французький екіпаж Роберта Консані і Ніколаса Клингера на Renault Megane RS, посівши в підсумку друге місце.

Третім фінішував угорський тандем Лазло Візін / Габор Зірос на Skoda Fabia S2000.

"Ми зробили все, що могли. Прайм Ялта Ралі-2012 пройшло на високому рівні і без трагедій. Сподіваємося в наступному році повернутися до старих дат проведення перегонів - в червні", - сказав співголова оргокмітету ралі Євген Червоненко, підбиваючи підсумки змагань.

Кращим досягненням українських гонщиків стало четверте місце Миколи Чмиха та Олександра Вільчинського на Subaru Impreza.

Зараз ви читаєте новину «Переможцем Прайм Ялта Ралі-2012 став турецький екіпаж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути