неділя, 19 травня 2013 23:10

"Перемогу віддали б лише за умови нокауту" – "отаман" про свою поразку у фіналі WSB

Суперваговик "Українських отаманів" Ростислав Архипенко у вирішальному фінальному поєдинку WSB із казахом Русланом Мірсатаєвим міг би здобути перемогу лише нокаутом.

Про це український боксер розповів у коментарі Gazeta.ua.

Автор: Фото: Юлія РУДЕНКО
 

"Бій був дійсно досить важким, адже противник був досвідченим і сильним, – говорить Архипенко. – Налаштовувався лише на перемогу. Звісно, нас попереджали, що суддівство буде необ'єктивним і потрібно вигравати переконливо і впевнено. Я вважаю, що перемогу віддали б мені лише тоді, якби був нокаут. Не вдалося це зробити, тому судді прийняли рішення не на користь нашої команди. Але якщо об'єктивно оцінювати, то перемога була за мною. Однак це вже рішення суддів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми були не на своїй землі, з цим нічого не поробиш" – "отаман" про свою поразку в Астані

За словами спортсмена, перед оголошенням результату бою він не був упевнений у своїй перемозі, хоча за всіма показниками, безумовно, був кращим.

"Я бачив підтримку вболівальників, які приїхали у Казахстан. Також команда мене підтримала. Казали, що я переміг. Тому через цю поразку дуже не засмутився", – сказав він.

Боксер розповів, що також отримав підтримку з боку казахських уболівальників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "На папері ми не перемогли, але в душі ми – чемпіони" – "отаман" про "срібло" WSB

"Після бою до мене підходили вболівальники казахстанської команди "Астана Арланс". Говорили, що саме я переміг і навіщо таке суддівство", – зазначив Архипенко.

Крім того, він поділився своїми планами щодо майбутньої спортивної кар'єри.

Автор: Фото: Юлія РУДЕНКО
 

"У професійний бокс я поки не планую переходити. Зараз вибираю "любительські" турніри. Можливо, поїду на чемпіонат світу, Європи, або на Олімпійські Ігри. Хочу показати себе на змаганнях. А поки що відпочиваю з друзями і родиною", – сказав спортсмен.

Нагадаємо, у фіналі третьої серії WSB "Українські отамани" при спірних суддівських рішеннях поступилися казахстанській команді "Астана Арланс", здобувши срібні нагороди у дебютному виступі у цьому турнірі.

Зараз ви читаєте новину «"Перемогу віддали б лише за умови нокауту" – "отаман" про свою поразку у фіналі WSB». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути