вівторок, 04 червня 2013 12:06

"Перехід Коноплянки? Хто вам таке міг сказати?" - Стеценко

"Перехід Коноплянки? Хто вам таке міг сказати?" - Стеценко
Стеценко: "Не вірте чуткам в інтернеті". Фото: fcdnipro.com

Інформацію про перехід лідера "Дніпра" Євгена Коноплянки до харківського "Металіста" спростовує генеральний директор дніпропетровців Андрій Стеценко.

"Хто вам таке міг сказати? – дивується Андрій Вікторович. – В інтернеті пишуть що Коноплянка перейде в "Металіст" за 20 мільйонів доларів? Скористайтеся моєю доброю порадою – не вірте чуткам, які розповсюджуються в інтернеті. Без них нам би краще жилося. Якщо батько Євгена спростував цю інформацію, то правильно зробив. Я теж назву це недостовірними чутками".

Напередодні електронні ЗМІ поширили інформацію про перемовини Коноплянки із президентом харківського "Металіста" Сергієм Курченком. Стверджувалося, що бізнесмен запропонував за лідера дніпропетровців 20 мільйонів доларів і ця сума влаштувала власника "Дніпра" Ігоря Коломойського. Однак невдовзі чутки про перехід сина спростував батько футболіста Олег Коноплянка.

Зараз футболіст знаходиться в Києві, де зі збірною готується до відбіркового матчу чемпіонату світу проти збірної Чорногорії.

Зараз ви читаєте новину «"Перехід Коноплянки? Хто вам таке міг сказати?" - Стеценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути