четвер, 18 листопада 2010 16:14

Партнер по збірній завадив Роналду ввійти в історію футболу (ВІДЕО)

Партнер по збірній завадив Роналду ввійти в історію футболу (ВІДЕО)

Півзахисник збірної Португалії з футболу Нані вибачився перед партнером по національній команді Кріштіану Роналду за свій вчинок, який перешкодив Роналду забити гол. Про це пише британське видання The Guardian. У матчі з Іспанією (4:0) Нані, який перебував у положенні "поза грою", добив м'яч у сітку, і арбітр скасував взяття воріт.

Інцидент стався на 37-й хвилині зустрічі за рахунку 0:0. Роналду в штрафному майданчику іспанців обіграв захисника Херарда Піке і перекинув воротаря Ікера Касільяса. М'яч влучив у поперечину, після чого повинен був опуститися за лінією воріт, однак Нані вирішив головою добити м'яч у сітку.

Після гри ряд ЗМІ написав, що не зарахований гол Роналду міг стати кращим за всю історію футболу.

Нані сказав, що добив м'яч, тому що не знав, що знаходився в офсайді. "Все сталося так швидко", - зазначив футболіст. Нані розповів, що він вибачився перед Роналду і підкреслив, що він не повинен був заважати своєму партнерові забити гол.

Незважаючи на скасування голу Роналду, португальці досягли перемоги. Відзначилися Карлуш Мартінш, Елдер Поштіга (двічі) і Угу Алмейда. Для збірної Іспанії, яка є чинним чемпіоном світу і Європи, поразка від португальців стало найбільшою з 1963 року.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Партнер по збірній завадив Роналду ввійти в історію футболу (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути