пʼятниця, 12 серпня 2011 14:15

Парашутисти "сплели" в повітрі фігуру зі 186 осіб

 
Російські парашутисти встановили рекорд країни, склавши в повітрі фігуру з 186 чоловік. Про це повідомляється на сайті авіаційного навчального центру "Аероград Коломна" ДОСААФ Росії.

Рекорд був встановлений 11 серпня в ході всеросійських змагань з парашутної групової акробатики "Рекорд Росії-2011" в класі "великі формації".

Як говориться в репортажі НТВ, спортсмени вистрибували одночасно з восьми літаків.

Тепер парашутисти збираються побудувати у вільному падінні і утримати протягом декількох секунд фігури з 201 і 222 чоловік.

Змагання, в яких беруть участь 245 російських парашутистів, проходять в підмосковній Коломні. Їх організаторами стали ДОСААФ, Центр спорту імені Антона Малевського, федерації авіаційного спорту та парашутного спорту Росії. Змагання триватимуть до 13 серпня.

У 2010 році була побудована фігура з 180 спортсменів.

Світовий рекорд у цій області був встановлений в 2006 році в Таїланді. Там була складена фігура з 400 чоловік. Рекорд у складанні фігури під час більш складного стрибка вниз головою був встановлений в Іллінойсі у 2009 році. Тоді вдалося скласти фігуру з 108 осіб.

Зараз ви читаєте новину «Парашутисти "сплели" в повітрі фігуру зі 186 осіб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути