понеділок, 10 вересня 2012 05:38

Паралімпіада закінчилась вогняним шоу

Паралімпіада закінчилась вогняним шоу
vesti.ru

У Лондоні завершилася урочиста церемонія закриття Паралімпіади. Шоу почалося яскравим і барвистим "Фестивалем вогнів" - основною темою вечора.

На обширну сцену, навколо якої розмістилися паралімпійці, налетіла "буря", піднявся сильний вітер, який забрав у небо символ Паралімпійських ігор - три асиметрично розташованих півмісяця червоного, зеленого і блакитного кольору. 13 офіцерів міністерства оборони Великобританії підняли британський прапор. Потім на арену викотилися великі вантажівки у вигляді динозавра, коника, корабля, годин і павука. Повітряні гімнасти спустилися до глядачів на повітряних кулях. Все це супроводжувалося дивними спецефектами, передає ІТАР-ТАРС.

За словами головного постановника заходи Кіма Гевіна, "в історії людства вогонь символізував початок і закінчення найважливіших справ і подій".

"Ми хочемо відсвяткувати той дивовижний шлях, який розпочався сім років тому, коли Лондон завоював право провести Олімпійські і Паралімпійські ігри", - сказав Гевін.

Сцени сюрреалістичного шоу з буйством вогню і фарб показали під музику знаменитої британської рок-групи "Колдплей", що підготувала оригінальну програму спеціально для цієї події. Також на церемонії виступили відомі заокеанські "зірки" - співачка Ріанна і репер Джей Зі.

 

Зараз ви читаєте новину «Паралімпіада закінчилась вогняним шоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути