понеділок, 19 липня 2010 16:02

Парагвайський футболіст намагався задушити арбітра

Парагвайський футболіст намагався задушити арбітра

Парагвайський футболіст Хосе Педросо, який виступає у другому дивізіоні чемпіонату Чилі за клуб "Рейнджерс", під час матчу з "Депортес Консепсьон" спробував задушити головного арбітра Марсело Міранду. Про це повідомляє іспанське агентство Efe. Педросо накинувся на суддю після того, як той показав парагвайцеві другу жовту картку.

На 75-й хвилині зустрічі за рахунку 1:0 на користь "Депортес Консепсьон" у ворота "Рейнджерс" був призначений пенальті. З першої спроби футболіст "Консепсьон" Патрісіо Альмендра забив гол, проте арбітр зажадав повторити удар через, що партнери Альмендри занадто рано вбігли в штрафний майданчик.

Повторний удар Альмендри відбив воротар, проте суддя почав вимагати виконати пенальті ще раз - на тій підставі, що голкіпер до удару переміщався на лінії воріт.

Альмендра відмовився бити пенальті утретє, і біля одинадцятиметрової позначки його змінив Гамільтон Рікард. Його перший удар відбив воротар, але Міранда знову визнав, що голкіпер рухався на лінії воріт. Повторний удар Рікарда виявився точним, і "Депортес Консепсьон" повів з рахунком 2:0.

Після того, що сталося багато гравців "Рейнджерс" висловлювали невдоволення, а після того, як через хвилину Міранда вилучив Педросо з поля, той спробував задушити суддю. Інші футболісти змогли відтягнути парагвайця. Матч завершився перемогою "Депортес Консепсьон" з рахунком 3:0, причому третій гол у ворота "Рейнджерс" Рікард знову забив з пенальті.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Парагвайський футболіст намагався задушити арбітра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути