пʼятниця, 24 липня 2009 14:51

П"ятьох ямайських спринтерів спіймали на допінгу

П"ятьох ямайських спринтерів спіймали на допінгу

П"ять спринтерів збірної Ямайки попалися на вживанні допінгу. Імена спортсменів, а також назва забороненої речовини, виявленої в їх допінг-пробах, не повідомляються. Відомо, що на допінгу попалися четверо чоловіків і одна жінка, а проби були взяті в червні 2009 року під час чемпіонату Ямайки, пише місцеве видання The Observer.

За даними The Observer, жоден з легкоатлетів, які попалися на допінгу, не входить до числа лідерів збірної Ямайки. В той же час видання відзначає, що три спринтери (двоє чоловіків і одна жінка) входять до складу естафетних команд на дистанції 4х100 метрів.

Ямайське видання The Gleamer також написало, що спринтери, які попалися на допінгу, не є лідерами збірної. Проте The Gleamer повідомив тільки про два випадки позитивних допінг-проб ямайських бігунів.

На Олімпіаді-2008 в Пекіні ямайські легкоатлети завоювали шість золотих медалей. Три з них виграв Усейн Болт, який переміг на дистанціях 100 метрів, 200 метрів і в естафеті 4х100 метрів. У всіх цих забігах були встановлені світові рекорди.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «П"ятьох ямайських спринтерів спіймали на допінгу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути