вівторок, 14 липня 2009 08:59

Оуен гратиме в "МЮ" під номером Роналдо

Оуен гратиме в "МЮ" під номером Роналдо

Головний тренер англійського "Манчестер Юнайтед" сер Алекс Фергюсон заявив, що влітку 2009 року його клуб не куплятиме нових гравців. За словами Фергюсона, "Манчестер" обмежиться трьома новачками, які вже поповнили команду: Антоніо Валенсією, Майклом Оуеном і Габріелем Обертаном.

Фергюсон висловив упевненість, що "Манчестер" навіть після трансферу Кріштіану Роналду і Карлоса Тевеса залишається командою, здатною виграти чемпіонат Англії.

Тренер розповів, що "МЮ" намагався придбати форварда "Ліона" і збірної Франції Каріма Бензема, але він обрав мадридський "Реал".

Фергюсон повідомив, що номер "7", який останніми роками носив Роналду, отримає Оуен, який підписав контракт з "Манчестером" на правах вільного агента.

Іншими новачками "МЮ" влітку 2009 року стали Валенсія, куплений у "Вігана" за 16 мільйонів фунтів (18,8 мільйона євро), а також Обертан, який перейшов з французького "Бордо" за три мільйони фунтів (3,45 мільйона євро).

За матеріалами Manchester Evening News, Лента

Зараз ви читаєте новину «Оуен гратиме в "МЮ" під номером Роналдо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути