неділя, 27 червня 2021 10:17

Батько Лопеса прокоментував бій Ломаченка

Батько Лопеса прокоментував бій Ломаченка
Теофімо Лопес із сином. Фото: Boxing News

Теофімо Лопес-старший, батько і тренер абсолютного чемпіона світу в легкій вазі Теофімо Лопеса (16-0, 12 КО) прокоментував перемогу колишнього чемпіона світу в трьох вагових категоріях Василя Ломаченка (15-2, 11 КО) над японським легкоатлетом Масайоші Накатані (19 -2, 13 КО).

"Чудова робота. Я всім казав тиждень тому, що Накатані занадто високий, довгий, повільний. Я був впевнений, що Ломаченко зможе бути на крок попереду, зуміє скористатися цим і перемогти, що і сталося. Я говорив, що він зупинить Накатані. Ми отримали відмінний бій.

Мій син б'ється 14 серпня проти Камбососа. У нас є контракт з Top Rank на наступний бій в грудні в "Медісон сквер гарден". Я не проти реваншу, я хочу цього. Але це залежить від мого сина, як він себе почуває. Він може перейти в першу напівсередню вагу, Ломаченко туди не піде.

Сьогодні Ломаченко був хороший, але бій проти мого сина показав, що він не може виступати в першій напівсередній вазі, як мені здається. Ми можемо провести бій в легкій вазі, причому в цьому році. Думаю, у Теофімо залишилося два бої в легкій вазі. Я бачу, що він проведе бій проти Камбососа і проти Ломаченка в грудні", - сказав Лопес-старший.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ломаченко нокаутував Накатані в 9 раунді

Ломаченко і Лопес билися в жовтні минулого року. Всі судді віддали перемогу Лопесу по очках. Відтоді Ломаченко не втомлюється говорити про реванш.

Зараз ви читаєте новину «Батько Лопеса прокоментував бій Ломаченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути