четвер, 12 січня 2012 14:24

Останній стадіон до Євро-2012 відкриють 29 січня

Останній стадіон до Євро-2012 відкриють 29 січня

Відкриття останньої з арен майбутнього Євро-2012, Національного стадіону у Варшаві, відбудеться 29 січня – рівно за місяць до першого поєдинку на новій арені збірної Польщі. Про це офіційно повідомила прес-секретар Національного центру спорту країни (NCS), що виступає головним інвестором будівництва об'єкту, Дарія Куліньська.

Під час урочистостей пройде велике театральне шоу, а також виступ відомих польських артистів.

"29 січня тут відбудеться концерт польських музичних виконавців. Відомо, що вхід буде вільним, а виступи розпочнуться о третій годині дня", – проінформувала речник NCS.

За її словами, незабаром на арені пройде черговий день відкритих дверей, під час якого усі гості Народового зможуть протестувати сервіси фаст-фудів. 11 лютого варшавська євроарена прийме перший футбольний матч – місцева "Легія" та краківська "Вісла" зійдуться у боротьбі за Суперкубок країни.

Організатори прогнозують, що під час поєдинку стадіон буде заповнений практично на 100% – очікується, що своїх улюбленців підтримають близько 50 тисяч вболівальників.

Зараз ви читаєте новину «Останній стадіон до Євро-2012 відкриють 29 січня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути