четвер, 08 липня 2010 14:23

Восьминіг Пауль назве чемпіона світу

Восьминіг Пауль назве чемпіона світу

Восьминога Пауля, який вірно передбачив результати усіх матчів збірної Німеччини на чемпіонаті світу з футболу, попросять дати прогноз на фінал Голландія - Іспанія. У п'ятницю, 9 липня, молюск спочатку передбачить підсумок матчу за третє місце Уругвай - Німеччина, а потім, можливо, дасть прогноз на фінал, повідомляє AFP.

Представник океанаріуму в німецькому місті Оберхаузен, де живе восьминіг, заявила, що Пауль передбачить результат фіналу тільки в тому випадку, якщо після прогнозу на матч за третє місце він не перевтомився і все ще буде хотіти їсти. "Ми не хочемо перевантажувати його", - сказав співробітник океанаріуму.

Восьминіг пророкує результати матчів збірної Німеччини, вибираючи одну з двох черепашок, які знаходяться в пластикових контейнерах. Один контейнер прикрашений прапором Німеччини, другий - прапором суперника німецької команди. Таким способом молюск передбачив перемоги німців над Австралією, Ганою, Англією та Аргентиною, а також поразки від Сербії та Іспанії.

Якщо восьминіг дасть прогноз на фінал чемпіонату світу Голландія - Іспанія, то це буде його перша спроба передбачити результат матчу, в якому не бере участь збірна Німеччини. Відзначимо, що 8 липня на сайті голландської газети De Telegraaf з'явився фальшивий прогноз Пауля. У повідомленні стверджується, що восьминіг пророчив перемогу голландців.

Фінал чемпіонату світу відбудеться 11 липня, а матч за третє місце - 10 липня. Обидва матчі розпочнуться о 21:30 за київським часом.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Восьминіг Пауль назве чемпіона світу ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути