неділя, 01 жовтня 2017 23:37

Чи кричав Вернидуб у перерві?

Чи кричав Вернидуб у перерві?
"В нашій команді справжні мужики, спортсмени з великої літери" - Юрій Вернидуб

Головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб прокоментував нічию з "Динамо" (4:4).

"Зустрічалися два учасники групового етапу Ліги Європи. Якщо розбирати наш перший тайм, то ми його провалили. Рахунок говорив сам за себе. Добре, що хлопці почули мене і після перерви показали той футбол, який сподобався вболівальникам. Я думаю такі ігри дорогого коштують. Для мене ця гра, як, думаю, і для мого колеги Олександра Хацкевича, залишиться на довгу пам'ять.

Я у хлопців попросив диск із записом матчу, щоб залишити його. Програвати 0:3, а потім обіграти в другому таймі "Динамо" 4:1. Рахунок, думаю, по грі. Найважливіше, що ми не поступилися і взяли той бал, який нам так необхідний.

На установці я хлопцям говорив, що завжди потрібно вірити в себе. Це найважливіше. Я емоційна людина і можу кричати у перерві. Сьогодні я не кричав. Зайшов і сказав: "Наші фанати вивісили банер "Мужики" і якщо ми дійсно такі мужики, то повинні вийти і доводити це". І ще раз переконався, що в нашій команді справжні мужики, спортсмени з великої літери.

Три дня будуть вихідними. Ми стільки ігор зіграли зараз. Плюс попереду дуже щільний графік. Вирішили не робити ніяких товариських ігор під час паузи в чемпіонаті. Сподіваюся, що в другому колі, а стартує він 14-го числа, ми почнемо набирати ті очки, які нам необхідні і вийдемо на те місце, на яке заслуговуємо", - сказав Вернидуб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хацкевич прокоментував втрачену перемогу в матчі із "Зорею"

"Динамо" і "Зоря" видали найрезультативніший матч 11-го туру чемпіонату України і першого кола загалом. Команди на двох забили вісім голів і поділили очки між собою.

Зараз ви читаєте новину «Чи кричав Вернидуб у перерві?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути