пʼятниця, 01 лютого 2013 12:53

Онищенко, Заваров, Душков і Сивуха: Фоменко назвав тренерський штаб збірної України

Онищенко, Заваров, Душков і Сивуха: Фоменко назвав тренерський штаб збірної України
"Мої помічники - професіонали своєї справи" - Фоменко ФОТО: Gazeta.ua

Наставник національної збірної України Михайло Фоменко назвав своїх помічників. Допомагати Михайлу Івановичу будуть Олександр Заваров, під керівництвом якого українці зіграли товариський матч проти Болгарії, давній помічник тренера Валерій Душков, Володимир Онищенко, який працював у київському "Динамо" та Юрій Сивуха. Останній відповідатиме за воротарів.

Про це стало відомо сьогодні на прес-конференції Фоменка у Будинку футболу. Наставник вперше зустрівся з журналістами після свого обрання на посаду.

"Мої помічники — Онищенко, Душков, Заваров і Сивуха. Ви їх всіх добре знаєте, - каже Михайло Іванович. - Коли обираєш помічника, то у першу чергу звертаєш увагу на професіоналізм та відповідальність цих людей. Потім на комфортність у роботі з цими людьми. Вони - професіонали своєї справи, що і доводили своєю працею."

Прес-аташе збірної України Олександр Гливинський додав, що детальну біографію тренерського штабу збірної можна буде прочитати на офіційному сайті Федерації футболу України.

Також Фоменко розповів хто у збірній відповідатиме за збір інформації про суперника.

"У ФФУ працює Віктор Догадайло, який цим вже давно займається. І той же Володимир Лазаренко. Загалом, всі будуть брати участь у цьому процесі. Не можна сказати, що хтось стоятиме осторонь", - зазначив Михайло Іванович.

Дебют Фоменка у збірній відбудеться у товариському матчі проти Норвегії. Спаринг пройде 6 лютого на нейтральному полі в іспанській Севільї.

Зараз ви читаєте новину «Онищенко, Заваров, Душков і Сивуха: Фоменко назвав тренерський штаб збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути