середа, 25 квітня 2012 10:59

"Олімпійський" на Євро-2012 зменшиться на 5 тисяч місць

"Олімпійський" на Євро-2012 зменшиться на 5 тисяч місць
На Євро-2012 "Олімпійський" уміщатиме 65 тисяч вболівальників ФОТО: ukraine2012.gov.ua

Під час матчів Євро-2012 кількість місць на НСК "Олімпійський" зменшиться на 5 тисяч – з 70050 до 65000. Вилучення місць необхідно УЄФА для розширення деяких зон та рекламних місць. Про це повідомив в коментарі Інформаційному центру "Україна-2012" керівник Місцевого оргкомітету Маркіян Лубківський.

"Є певні зони, які потребують додаткового розширення, наприклад, зона преси. Де-не-де з`явиться рекламна зона, ще певні специфічні зони, необхідні для організації матчів", - пояснив директор турніру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Олімпійський" випередив "Донбас Арену" в рейтингу стадіонів Євро-2012

Новий стадіон, який урочисто відкрився 8 жовтня минулого року, може розмістити на своїх трибунах 70 050 глядачів. Через місяць після відкриття, 11 листопада, стадіон прийняв першу футбольну подію – товариський матч національних збірних України та Німеччини.

У фантастичному поєдинку, який завершився внічию (3:3), було встановлено рекорд відвідуваності оновленого "Олімпійського" – на грі були присутні 69720 глядачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Годинна екскурсія "Олімпійським" коштує 50 гривень

Нагадаємо, нещодавно НСК "Олімпійський" було визнано найкращим стадіоном Євро. На думку фахівців відомого американського спортивного інтернет-порталу Bleacher Report, оновлений НСК "Олімпійський" в Києві є найкращим стадіоном майбутнього чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Це випливає з рейтингу усіх восьми арен турніру, що його склали журналісти видання.

 

Зараз ви читаєте новину «"Олімпійський" на Євро-2012 зменшиться на 5 тисяч місць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути