вівторок, 27 березня 2012 17:45

Олімпійський чемпіон з хокею пропав без вісті в Москві

Олімпійський чемпіон з хокею пропав без вісті в Москві
Михайло Шталенков тренує воротарів клубу КХЛ ФОТО: ua.championat.com

Колишній воротар збірної Росії з хокею Михайло Шталенков, який у 1992 році виграв золото Олімпіади в Альбервіллі, пропав без вісті. 25 березня Шталенков прилетів до Москви рейсом з Магнітогорська і зателефонував дружині, сказавши, що їде додому. З того часу про колишнього воротаря нічого невідомо, повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

Літак з Магнітогорська приземлився в аеропорту "Внуково". Яким чином Шталенков збирався добиратися додому, не уточнюється. Дружина спортсмена звернулася в поліцію пізно ввечері 26 березня.

46-річний Шталенков, який завершив спортивну кар'єру в 2002 році, в даний час є тренером воротарів клубу КХЛ "Металург" з Магнітогорська. На офіційному сайті "Металурга" інформації про Шталенкова немає.

На Олімпіаді-1992 Шталенков виграв золоту медаль у складі збірної СНД. Крім того, в складі російської команди він завоював срібло Олімпіади 1998 року в Нагано.

Шталенков починав кар'єру в московському "Динамо", в складі якого тричі перемагав у чемпіонатах СРСР і Росії. Значну частину кар'єри він провів в НХЛ, де виступав за "Анахайм Майті Дакс", "Едмонтон Ойлерс", "Фінікс Койотс" і "Флориду Пантерс".

Зараз ви читаєте новину «Олімпійський чемпіон з хокею пропав без вісті в Москві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути