пʼятниця, 16 березня 2018 18:54

Олімпійський чемпіон Абраменко отримав премію

Олімпійський чемпіон Абраменко отримав премію
Олександр Абраменко виграв золото у лижній акробатиці. ФОТО: REUTERS

Олімпійському чемпіонові Олександру Абраменку вручили сертифікат на 500 тис грн. Нагородження пройшло у Національному спортивному комплексі "Олімпійський".

Гроші спортсмен отримав у рамках виконання угоди, яка була підписана між Міністерством молоді та спорту і приватними компаніями та рекламно-маркетинговими агентствами, повідомляє Укрінформ.

"Продовжуємо кампанію "Спільна олімпійська перемога", яка є ініціативою Міністерства молоді та спорту, громадськості та соціально-відповідального бізнесу. Раніше, 2016 року, додаткові грошові премії та цінні подарунки від спонсорів отримали українські призери літніх Олімпійських ігор в Ріо. Залучаючи позабюджетні засоби та призи, ми спільно з діловими колами України створили добру додаткову мотивацію для успішного виступу наших спортсменів на Олімпійських іграх", - зазначив керівник Мінмолодьспорту Ігор Жданов.

На початку березня Олександр Абраменко отримав від президента Петра Порошенка орден "За заслуги" ІІІ ступеню та сертифікат на квартиру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як "золотого" Абраменка зустріли в Україні

Фристайліст Олександр Абраменко здобув для України єдину нагороду на зимових Олімпійських Іграх, які цьогоріч проходили у південнокорейському місті Пхьончхан. Золото виграв у фристайлі, дисципліна - лижна акробатика .

Міністр спорту та молоді Ігор Жданов перед початком Олімпіади озвучував суми, які отримають українські спортсмени за виграні медалі. За золото - $125 тис., срібло - $80 тис, бронзу - $55 тис.

Зараз ви читаєте новину «Олімпійський чемпіон Абраменко отримав премію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути