Ексклюзиви
субота, 13 серпня 2016 10:53

Олімпіада-2016. Андрій Говоров залишився без медалі в улюбленій дисципліні

Олімпіада-2016. Андрій Говоров залишився без медалі в улюбленій дисципліні

Український плавець Андрій Говоров не зміг зійти на п'єдестал за підсумками фінального запливу на 50 метрів вільним стилем.

Головна і остання надія України у плаванні Андрій Говоров не зміг виграти нагороду у своїй улюбленій дисципліні. Говоров чудово виступав на попередніх етапах, показавши найкращий час у кваліфікації і другий результат у півфіналі. Однак у вирішальному запливі українець не була настільки хорошим.

Він краще за всіх стартував і добре пройшов першу частину дистанції, проте у другій половині суперники почали один за іншим обходити севастопольця. У підсумку, з показником 21.74 Говоров став тільки п'ятим. Але якби зумів хоча б повторити результат кваліфікаційного запливу, то обов'язково опинився б у призах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олімпіада-2016. Дарина Степанюк не пройшла кваліфікацію з плавання

Переможцем запливу став 35-річний американець Ентоні Ервін, який виграв не тільки у свого співвітчизника Нейта Едріена, а й у головного фаворита француза Флорана Манаду. Цікаво, що Ервін уже вигравав олімпійське золото на цій дистанції - 16 років тому у Сіднеї.

Зараз ви читаєте новину «Олімпіада-2016. Андрій Говоров залишився без медалі в улюбленій дисципліні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути