Ексклюзиви
середа, 31 серпня 2011 13:50

"Олександрія" підписала двох "армійців" і румуна

"Олександрія" підписала двох "армійців" і румуна

Два гравця московського ЦСКА продовжать виступ у складі новачка української Прем'єр-ліги. До них приєднався і румун.

Поки клуби офіційно про угоду не оголошували, але її можна називати завершеною, оскільки і Любош Калоуда, і Давид Янчик заявлені для виступу в чемпіонаті України.

23-річний Янчик перейшов в ЦСКА в 2007 році, маючи славу головного таланту польського футболу. Проте в ЦСКА він забив лише один м'яч в 14-ти матчах, після чого багато часу провів в оренді в бельгійських "Локерене" і "Бєєрсхоті", а також на батьківщині в "Короні". Цього літа він міг опинитися у складі "Легії", однак домовитися про трансфер не вдалося. На яких умовах Янчик перейшов до "Олександрії" невідомо, але навпроти його імені не стоїть "оренда".

24-річний хавбек Калоуда під час свого переходу в ЦСКА в 2008 році мав ще більше перспектив, за нього виграли боротьбу у багатьох клубів, заплативши понад п'ять мільйонів євро. Однак у складі армійців чех провів лише п'ять поєдинків, після чого грав в оренді за "Спарту" і клуб першого російського дивізіону "Волгарь-Газпром". Він точно орендований "Олександрією".

Янчик буде виступати під 87-м номером, Калоуда - під 24-м.

Третій новачок команди 24-річний атакуючий хавбек Василе Олару ніякого відношення до ЦСКА не має, він раніше виступав у клубі "Вікторія Бранешті", з яким вийшов, а потім вилетів з вищої ліги румунського футболу. За два голи Олару забив 25 голів в 56-ти матчах у складі команди. Виступати в "Олександрії" він буде на правах оренди під 20-м номером.

Зараз ви читаєте новину «"Олександрія" підписала двох "армійців" і румуна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути