неділя, 11 листопада 2018 02:17

Олександр Усик нокаутував Тоні Белью - у 8-му раунді в британця закінчився бензин

 

Після опівночі на "Manchester Arena" в Манчестері, Велика Британія, українець Олександр Усик у дуже складному поєдинку захистив усі чотири основні боксерські титули у першій важкій вазі. У восьмому раунді після декількох точних серій та комбінацій Усик відправив у нокаут свого суперника британця Тоні Белью потужним лівим боковим у щелепу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як виглядатиме Олександр Усик під керівництвом нового тренера

Бій складався дуже непросто. Перші три раунди пішли претендентові. Усик діяв обережно, без ризику, пристрілювався, в той час як Белью періодично зустрічав чемпіона і проводив ефективні контратаки. З четвертого раунду бій проходив у рівній, конкурентній боротьбі. Раунди на розсуд суддів можна було віддавати то в один, то в інший бік.

Злам стався у 8 раунді. Далася взнаки втома Белью і краща витривалість молодшого на 4 роки чемпіона. Заведений Усик нарешті пристрілявся і дуже швидко завершив поєдинок чітким лівим боковим у щелепу. Нокаут!

Поєдинок залишив двояке враження. Усик багато пропускав, застоювався після своїх атак, програвав раунди

Поєдинок залишив двояке враження. Усик багато пропускав, застоювався після своїх атак, програвав раунди. За сім раундів у нього толком так нічого і не вийшло. Не було видно коректив його нового тренера Юрія Ткаченка. Ключовим у перемозі стало тільки те, що у британського ветерана різко закінчився бензин. Він зупинився і цим одразу ж скористався свіжий Усик.

Тепер Олександр Усик, ймовірно, перейде у надважку вагу. Щоправда у післяматчевому коментарі він не оголосив про це.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Усик нокаутував Тоні Белью - у 8-му раунді в британця закінчився бензин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути