понеділок, 17 грудня 2018 16:42

Олександр Хацкевич разом із журналістами спостерігав за жеребкуванням Ліги Європи

Олександр Хацкевич разом із журналістами спостерігав за жеребкуванням Ліги Європи
Хацкевич стежив за жеребкуванням з журналістами. Фото: Оксана Васильєва

"Динамо" разом із своїм партнером "Фаворит Спорт" в одному зі столичних готелів організувало перегляд жеребкування 1/16 фіналу Ліги Європи. Разом із журналістами за перебігом подій у швейцарському Ньоні спостерігали головний тренер команди Олександр Хацкевич, колишня зірка команди, а зараз селекціонер клубу Олександр Заваров і гравець Віталій Буялський.

Журналісти мали можливість дізнатися про можливі вподобання чи, навпаки, небажаних суперників від представників "Динамо" "гарячим слідом".

Насправді, така зустріч – прекрасна можливість показати, що гравці та тренерський штаб відкриті та готові до спілкування з медіа та вболівальниками. Безперечно, що такі заходи практикуються в Європі. Такі заходи потрібні для того, щоб журналісти мали можливість більш тісно спілкуватися із головним тренером і футболістами "Динамо".

Олександр Хацкевич сказав перед жеребкуванням, що особливих побажань у нього немає. На такій стадії всі команди сильні. Єдиним побажанням білоруського тренера було отримати команду, яка теж зимою матиме паузу, бо протистояти команді, яка перебуває в ігровому тонусі в лютому, коли команда тільки після зборів, дуже складно. Олександр Миколайович не проти зіграти проти своїх співвітчизників із "БАТЕ" або представниками Північної частини Європи.

Віталій Буялський хотів би у Лізі Європи зіграти проти "Лаціо". "Динамо" минулого сезону саме "вилетіли" із Ліги Європи через цього суперника. Таким чином спробувати помститися італійському клубу за минулорічну поразку.

Жереб обрав "Динамо" грецький "Олімпіакос". Це багаторічний лідер чемпіоанту Греції. Але зараз справи у команди йдуть не найкращим чином. Минулого сезону втратили чемпіонство. Цього сезону "Олімпіакос" знову поступається минулорічному чемпіону ПАОКу. Матч чемпіонату Греції між "Олімпіакосом" і ПАОКом відубудеться саме напередодні першої гри проти "Динамо, що дає підопічним Хацкевича додаткову перевагу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Визначилися суперники "Динамо" і "Шахтаря" у Лізі Європи

Після жеребкування Олександр Хацкевич сказав, що досвід матчів на такій стадії проти грецьких команд у нього вже є. Минулоріч динамівці починали сезон проти іншої грецької команди " АЕКа". Потрібно збирати інформацію про майбутнього суперника, але за стилем "Олімпіакос" знайомий тренеру "Динамо". Грецька команда має власні проблеми. Варто тільки киянам самим гарно пропрацювати зимою та спробувати підсилити проблемні позиції для того, щоб бути успішними навесні.

Перший матч кияни проведуть 14 лютого, повторний - 21-го.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Хацкевич разом із журналістами спостерігав за жеребкуванням Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути