пʼятниця, 24 грудня 2010 19:14

Олега Блохіна нагородили зіркою за патріотизм (ФОТО)

У четвер 23 грудня відбулося урочисте вручення Олегу Блохіну почесної громадської нагороди - зірка "Патріот футболу".

Кумир мільйонів був приємно здивований і відзначив, що для нього зірка від уболівальників навіть більше, ніж "Золотий м'яч", адже вона - народна. Олег Володимирович був у чудовому настрої і довго спілкувався з журналістами.

"Ми бажаємо, щоб зірка Олега Блохіна сяяла ще яскравіше, - побажала Вікторія Кулаковська, президент організації "Патріоти футболу України". - Ми впевнені, що Олег Володимирович ще не раз приємно здивує батьківщину і вболівальників своїми результатами. Україні є ким пишатися, а молодому поколінню футболістів є на кого рівнятися."

Олег Блохін зізнався, що прийняв пропозицію організації і очолить вищу експертну раду (голова журі) Національної церемонії нагородження "Вікторія футболу", яка пройде наприкінці футбольного сезону в червні 2011 року. Вболівальники разом з легендарними особистостями українського футболу виберуть кращого футболіста року, тренера, команду, журналіста, мецената, менеджера (всього 16 номінацій).

"У церемонії буде спеціальна номінація імені Олега Блохіна, яка буде вручатися "Кращому бомбардирові року" з рук метра на сцені оперного театру," - розповіла Вікторія Кулаковська, організатор церемонії.

Нагадаємо, що в ході опитування "Хто в Україні патріоти футболу?", Що проходив з 16 травня по 8 жовтня, більшість опитаних футбольних уболівальників, назвали патріотом футболу Олега Блохіна.

Уболівальниками були названі такі патріотичні вчинки Блохіна на благо національного футболу:

1. Олег Блохін - видатний футболіст, кращий форвард в історії київського "Динамо" і збірної СРСР, кумир уболівальників і хлопчаків, які виросли знаменитими футболістами. На стадіони ходили "На Блохіна!".

2. Блохін один з трьох українців володарів "Золотого м'яча", який прославив нашу країну в усьому світі.

3. Золотий рекордсмен всіх часів: 112 матчів і 42 голи за збірну СРСР, за "Динамо" - 266 голів у 578 матчах, 211 м'ячів у чемпіонатах СРСР.

"Патріоти футболу України"

Зараз ви читаєте новину «Олега Блохіна нагородили зіркою за патріотизм (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути