Ексклюзиви
вівторок, 31 березня 2009 17:35

Один із лідерів "Марселя" може не зіграти з "Шахтарем"

Один із лідерів "Марселя" може не зіграти з "Шахтарем"

Погана новина для прихильників марсельського "Олімпіка": сьогодні вранці під час тренування команди в зіткненні з Декуром травму отримав кращий футболіст березня Будевейн Зенден. Обстеження повинне показати, наскільки серйозне пошкодження гомілкостопа голландського півзахисника.

Тренер команди Ерік Геретс виключив участь Зендена в недільному національному дербі з "Сент-Етьєном", але сподівається, що він встигне відновитися до поєдинку з "Шахтарем" в першому чвертьфіналі Кубка УЄФА.

"Я дам йому перепочити з "Сент-Етьєном", але сподіваюся, що він полетить з нами до Донецька. Проте треба бути обережними, це рецидив і якщо тріщина збільшилася, то напевно він вибув до кінця сезону", - розповів бельгійський фахівець.

"Марселю" не зможе допомогти прооперований Карім Зіані, проте повернувся в загальну групу капітан команди Лорік Цана, а в четвер зі збірних повертаються Модест M"бамі, Чарльз Каборе, Тайе Тайво і Бакарі Коне. Геретс вважає, що він зможе знайти гідну заміну для двох відсутніх футболістів.

Будевейн Зенден (нідерл. BoudewijnZenden; народився 15 серпня 1976) - голландський футболіст, котрий грає на позиції півзахисника в марсельському "Олімпіці". Провів 54 матчі і забив 7 голів за збірну Нідерландів, представляв свою країну на Чемпіонаті світу 1998, Чемпіонатах Європи 2000 і 2004.

6 липня 2007 року Зенден підписав з марсельським "Олімпіком" контракт строком на два роки. До цього грав за ПСВ, "Барселону", "Челсі", "Міддлсбро", "Ліверпуль".

Терикон, Goal.com

Зараз ви читаєте новину «Один із лідерів "Марселя" може не зіграти з "Шахтарем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути