четвер, 19 липня 2012 03:59

Обслуговуючий персонал Олімпіади живе в жахливих умовах - ЗМІ

Прибиральників олімпійського парку розмістили по десять чоловік в кімнату у великому тимчасовому житлі.

Табір в східному Лондоні, прихований від очей публіки, пропонує один туалет на 25 робочих і один душ на 75. Вони сплять в кабінках, деякі з яких протікають під час дощу.

Через погану погоду весь табір залитий водою. Сотні людей приїхали з-за кордону працювати, незважаючи на запевнення про зайнятість в цій справі жителів Лондона. По приїздi деяким сказали, що роботи не буде ще два тижні. Але, незважаючи на це, з них зажадали щоденну плату в 23 євро за оренду "житла", що в місяць становить 660 євро. Деякі стали повертатися назад, кажучи про те, що умови в таборі "жахливі", і що душ і туалет занадто брудні через велику кількість людей, повідомляє Daily Mail.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британці випадково погасили олімпійський вогонь

Плани на будівництво житла були схвалені організаторами Locog, і знайшли підтримку в місцевої адміністрації Ньюхема, навіть незважаючи на те, що санітарні інспектори запротестували. Вони заявили про те, що туалети і душові "навряд чи адекватні", а ландшафтні архітектори сказали, що умови для ночівлі "нелюдські".

 

Зараз ви читаєте новину «Обслуговуючий персонал Олімпіади живе в жахливих умовах - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути