субота, 09 травня 2020 16:30

Обізвав чужу жінку товстухою – "Вашингтон" розпрощався з хокеїстом-нечемою

Обізвав чужу жінку товстухою – "Вашингтон" розпрощався з хокеїстом-нечемою
Лайпсік отримував 700 тисяч доларів на рік. Фото Рейтер

Хокеїст "Вашингтон Кепітелз" Брендон Лайпсік був вигнаний із команди після образливих коментарів і недоречних жартів про дружину свого партнера Теннера Пірсона.

Лайпсік написав в соціальних мережах: "Лол, ви тільки подивіться яка жирна дружина у Пірсона". Крім цього він жартував над фотографіями Джейка Віртанена і його друзів, і назвав своїх партнерів по "Вашингтону" невдахами. Дісталося і подрузі Коннора Макдевіда, Лорен Кайл - учасники листування обговорювали її фото в костюмі на Хеллоуїн і видали кілька фраз сексуального характеру. Скріни стрімко розлетілися у соцмережах, Лайпсік видалив свій аккаунт в інстаграмі, але буря тільки почалася. Про це пише "Трибуна".

Відразу після інциденту з коментарями виступили "Вашингтон" і НХЛ.

"Національна хокейна ліга рішуче засуджує жіноненависницькі і негожі зауваження гравців Брендана Лайпсіка і Джека Родуолда в приватному груповому чаті. В нашій лізі немає місця для таких заяв, поглядів і поведінки. Ми обговоримо цю непростиму поведінку з клубами і гравцями", - йдеться в заяві ліги.

Представник "Кепіталс" виступив з аналогічним посилом: "Ми знаємо про образливі і неприйнятні коментарі Брендана Лайпсіка в соціальних мережах. Будемо вирішувати це питання всередині клубу".

Лайпсік оперативно вибачився в твіттері: "Вчора аккаунт мого друга був зламаний, і в мережі з'явилися скріншоти листування, в якій я брав участь. Я усвідомлюю, що мої слова були образливі і недоречні і прошу вибачення за свої дії. Я прагну винести урок з цієї історії і стати краще. Мені дуже шкода".

Проте, без серйозних наслідків не обійшлося - як для Лайпсіка, так і для його брата. Джеремі Лайпсік грав за команду Університету Манітоби і був серед учасників листування - з цієї причини його негайно відрахували з команди. Брендан Лайпсік вчора зустрівся з генеральним менеджером "Вашингтона" Брайаном Маклеллану. Відразу після встресчі з'явилася інформація про розірвання контракту з гравцем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали трейлер фільму про українців, які прославились у НХЛ

Швидше за все, це означає негласний бан - Лайпсік не зірка, він грав в четвертій ланці "Кепіталс" за 700 тисяч на рік, так що заміну йому знайдуть. Йому всього 25 років і, швидше за все, канадець поїде грати в Європу або в КХЛ.

Зараз ви читаєте новину «Обізвав чужу жінку товстухою – "Вашингтон" розпрощався з хокеїстом-нечемою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути