четвер, 28 липня 2011 13:50

"Про честь клубу в "Динамо" вже не замислюються" - Леоненко

"Про честь клубу в "Динамо" вже не замислюються" - Леоненко

Екс-форвард "Динамо" Віктор Леоненко поставив хрест на перспективах киян пройти "Рубін" за сумою двох зустрічей.

"Мій основний висновок: Бердиєв виграв у Сьоміна, і лише потім "Рубін" виграв у "Динамо"? - Каже Віктор. - Виїзна модель "Рубіна" - прагнення до досконалості тренерської думки. Поясню чому: маючи серйозні проблеми зі складом, а особливо нападниками, Бердиєв потрапив в точку зі своїм планом. Як грав "Рубін" - від оборони чи ні - нікого не повинно хвилювати. Результат залишиться".

Повторити подвиг 1994 року, коли, програючи 0:2 "Спартаку", кияни здобули перемогу, нинішнє "Динамо" не здатне, вважає екс-форвард.

"Безумовно можу сказати, що далі пройде "Рубін". Бо в цього "Динамо" немає характеру. Поступатися в рахунку вдома - це трагедія. А динамівці атакували мляво, без пристрасті, ніби виліт з Ліги чемпіонів їх абсолютно не лякає. Якщо "Рубін"- стіна, значить, розбитися треба було в коржик! Про такі поняття як честь клубу, мені здається, вже не замислюються", - вважає Леоненко.

"Сподіваюся, що Андрій Шевченко буде в порядку до гри, і тоді, можливо, Казань потанцює. Але шансів у "Динамо", по-моєму, все одно немає",-додав він.

Нагадаємо, що у вівторок, 26 липня, в поєдинку третього кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів київське "Динамо" вдома програло казанському "Рубіну" з рахунком 0:2.

Зараз ви читаєте новину «"Про честь клубу в "Динамо" вже не замислюються" - Леоненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути