Ексклюзиви
вівторок, 18 серпня 2009 13:00

НСК "Олімпійський" виконує всі вимоги для проведення фіналу Євро-2012

НСК "Олімпійський" виконує всі вимоги для проведення фіналу Євро-2012

На київському НСК "Олімпійський" на сьогодні виконано майже всі вимоги УЄФА для того, щоб фінальний матч чемпіонату Європи з футболу 2012 року відбувся тут.

Про це заявив міністр у справах сім"ї, молоді та спорту Юрій Павленко. Урядовець нагадав, що після останнього засідання виконкому УЄФА минулої весни до НСК "Олімпійський" було висунуто 12 вимог, які Україна повинна була виконати до 31 серпня, щоб фінальний матч відбувся в Києві.

"Майже всі 12 вимог, поставлених УЄФА, вже виконано на сьогодні. До 31 серпня будуть виконані всі вимоги, висунуті УЄФА до НСК "Олімпійський", - сказав міністр.

За його словами, це буде хорошим аргументом на користь того, щоб фінал Євро-2012 проходив у Києві.

Міністр також повідомив, що найближчим часом в Інтернеті розпочнеться трансляція робіт з реконструкції стадіону: на "Олімпійському" вже встановлено 4 веб-камери.

Нагадаємо, нещодавно директор турніру "Євро-2012 Україна" Маркіян Лубківський заявив, що немає підстав вважати, що УЄФА відбере у Києва право на проведення фіналу Євро-2012.

Раніше рішення УЄФА розмістити трансляційний центр Євро-2012 у Варшаві, а не в Києві, стали підставою для чуток про те, що фінал Євро-2012 пройде у польській столиці.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «НСК "Олімпійський" виконує всі вимоги для проведення фіналу Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути