Ексклюзиви
четвер, 12 лютого 2009 10:41

Новий рекорд Бекхема не допоміг Англії перемогти збірну Іспанії

Новий рекорд Бекхема не допоміг Англії перемогти збірну Іспанії

Англійський футболіст Девід Бекхем провів 108-й матч за національну збірну, повторивши таким чином досягнення Бобі Мура, повідомляє lenta.ru з посиланням на Agence France-presse 11 лютого.

33-річний Бекхем вийшов на заміну в другому таймі в гостьовій товариській зустрічі проти збірної Іспанії, проте не зміг допомогти своїй команді, і гра закінчилася з рахунком 2:0 на користь господарів.

Бекхем повторив рекорд виступів за збірну Англії серед польових гравців. Більше від нього за національну команду виступав тільки воротар Пітер Шилтон, який провів в період з 1970 по 1990 рік 125 матчів за збірну.

"Мілан" допоможе Бекхему потрапити на ЧС-2010

У січні 2009 року Бекхем на правах оренди перейшов на два місяці з клубу "Лос-Анджелес Гелаксі" до італійського "Мілана". Пізніше футболіст повідомив про своє бажання грати за італійську команду і після закінчення терміну оренди, оскільки це істотно підвищить його шанси на попадання в збірну команду на чемпіонат світу в Південній Африці у 2010 році.

Колишній голкіпер збірної Англії Пітер Шилтон упевнений, що якщо Девід Бекхем хоче побити його рекорд за кількістю проведених матчів за національну команду, він повинен залишатися в "Мілані".

"Мені здається, зараз він грає на абсолютно іншому рівні, в порівнянні з Штатами, - цитує Шилтона sport.com.ua з посиланням на журнал FourFourTwo . - Він не стає молодшим, а конкуренція в збірній дуже серйозна, тому він повинен підтримувати свій рівень. Час покаже, чи зможе він залишитися в "Мілані". На якомусь етапі я думав, що Девід не дотягне і до ста матчів, особливо коли його не викликав Макларен. Але при Капелло він переживає другу молодість".

11 лютого

Іспанія - Англія - 2:0 (1:0)

Голи: 1:0 - Вілья (35), 2:0 - Льоренте (82).

Іспанія: Касільяс (Рейна, 46), Серхіо Рамос, Піке, Альбіоль (Марчена, 75), Капдевіла (Арбелоа, 46), Алонсо, Сенна, Іньєста, Хаві (Гуїса, 85), Торрес (Льоренте, 64), Вілья (Сильва, 56).

Англія: Джеймс (Грін, 46), Джонсон, Е.Коул, Керрік, Джагелка (Апсон, 46), Тері, Райт-Філліпс, Беррі (Лемпард, 46), Даунінг (Бекхем, 48), Хескі (Крауч, 46), Агбонлахор (К.Коул, 76).

Попередження: Джонсон (90+1)

sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Новий рекорд Бекхема не допоміг Англії перемогти збірну Іспанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути