пʼятниця, 23 грудня 2011 13:25

Новачок "Таврії" отримає український паспорт

Новачок "Таврії" отримає український паспорт

Туніський новачок "Таврії" Аніс Буссаїді незабаром отримає український паспорт. Таким чином, досвідчений захисник перестане вважатися легіонером.

"По-перше, Буссаїді набагато кваліфікованіший від Марковича. По-друге, за проміжок часу з моменту його відходу з "Металурга" і до приходу в "Таврію" він вже встиг стати чемпіоном Австрії з "Ред Буллом", а минулого року дійшов до 1 / 8 фіналу Ліги Європи з ПАОКом (Греція).

Він досвідчений футболіст, закриває всю бровку, а Маркович вже не міг бігати по всьому флангу, так як стомлювався, м'яко кажучи. А Буссаїді це може, він підключається і до атак, у нього дуже хороша поперечна передача. Якщо ви можете через інтернет вийти на Гамулу, який працює в "Ростові", то він вам підтвердить, що ніхто в "Ростові" не хотів прощатися з Буссаїді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Таврії" змінився власник

Він там був на дуже хорошому рахунку, тренер його любив. Більше того, Буссаїді грає п'ять позицій: правого захисника, правого півзахисника, центрального захисника, опорного півзахисника і лівого захисника.

Коли ставлять питання про те, хто кого міг би підмінити, то Буссаїді якраз той випадок, коли він може закрити проблемну позицію. До того ж, Буссаїді - українець, і для нас це дуже важливо. У нього дружина - українка, діти - українці. Протягом місяця він має отримати український паспорт і він у нас буде, як Дишленкович в "Металісті", вважатися українцем," - прокоментував віце-президент клубу Дмитро Селюк під час відеоконференції з уболівальниками команди.

Також він повідомив, що легенда кримського футболу Анатолій Заяєв повертається у "Таврію". Анатолій Миколайович очолив департамент з дитячо-юнацького футболу в "Таврії".

Зараз ви читаєте новину «Новачок "Таврії" отримає український паспорт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути