Ексклюзиви
понеділок, 27 червня 2011 14:12

Новачок "Динамо" назвав Сьоміна фантастичним тренером

Новачок "Динамо" назвав Сьоміна фантастичним тренером

В київському "Динамо" нігерійський новачок Лукман Аруна буде працювати на полі, не покладаючи рук і ніг.

Про це футболіст заявив у інтер'ю інформаційному відділу ФК "Динамо", розповідаючи чому саме обрав київський клуб і про плани на майбутнє.

"У першу чергу, я поговорив зі своїм агентом. Він повідомив мені про можливість перейти в "Динамо". Я знав, що це дуже хороша команда, яка виступає в Лізі чемпіонів, що є моєю мрією з дитинства. Саме тому я і вирішив прийняти пропозицію українського клубу", - сказав він.

Футболіст запевнив, що Юрій Сьомін - фантастичний тренер.

"Від розмови з головним тренером, що відбулася вже в Австрії, у мене залишилися винятково позитивні враження. Це дійсно фантастичний тренер, який у розмові з тобою усміхається. І я обіцяю, що заради нього і за нього я буду працювати на полі, не покладаючи рук і ніг", - зазначив новачок "Динамо".

"Звичайно, я сподіваюся почати свої виступи в команді із завоювання Суперкубка України, матч за який відбудеться 5 липня. Упевнений, перемога в цьому матчі додасть всім хлопцям впевненості для подальших звершень", - впевнений Аруна.

Також Аруна зазначив, що чемпіонати України і Франції досить схожі.

"Ці чемпіонати досить схожі, тому ніякого розчарування у зв'язку з цим я не відчуваю. Єдина відмінність - у Франції за сезон необхідно провести 38 матчів в рамках чемпіонату, а в Україні тільки 30", - підсумував гравець.

Зараз ви читаєте новину «Новачок "Динамо" назвав Сьоміна фантастичним тренером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути