Ексклюзиви
середа, 13 листопада 2013 08:58

"Ніякої заяви я не писав" - Стороженко спростував чутки про свою відставку

"Ніякої заяви я не писав" - Стороженко спростував чутки про свою відставку
Стороженко може сам піти у відставку за станом здоров'я ФОТО: mediaport.ua

Перший віце-президент Федерації футболу України Сергій Стороженко спростував інформацію про свою відставку. Вчора деякі ЗМІ повідомили про те, що Стороженко написав заяву про відхід зі своєї посади за станом здоров'я.

"Ніякої заяви я не писав. Поки. Чи напишу? Це те питання, над яким я ще думаю. Що стосується Конгресу ФФУ, то він не має відношення до моєї нібито відставки. Механізму зміщення обраних керівників немає. Я обраний до 2016 року і ніякої Конгрес мене змістити не може. Тільки якщо я сам напишу заяву", - заявив Стороженко.

Зауважимо, інформацію про відставку Стороженка "Взгляду" підтвердило джерело у ФФУ. Він зазначив, що сьогодні формувався порядок денний найближчого засідання виконкому Федерації, на якому має бути підняте питання про винесення недовіри Стороженку на підставі відповідних клопотань Київської, Житомирської та Харківської обласних федерацій.

За словами джерела, між Стороженком та президентом ФФУ Анатолієм Коньковим відбулася серйозна розмова, під час якої віце-президенту повідомили, що його дії компрометують український футбол і на виконкомі буде розглянуто питання про недовіру до нього. У відповідь на це Сергій Михайлович запропонував не вносити це питання до порядку денного і він сам піде у відставку, пославшись на стан здоров'я.

Зараз ви читаєте новину «"Ніякої заяви я не писав" - Стороженко спростував чутки про свою відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути