четвер, 04 липня 2013 17:05

"Ніякої пропозиції від "Динамо" мені не надходило" - Шевченко

"Ніякої пропозиції від "Динамо" мені не надходило" - Шевченко
Андрій Шевченко відвідав матч "Динамо" із "Зенітом" ФОТО: novostiua.net

Колишній капітан збірної України Андрій Шевченко спростував чутки про те, що йому нібито запропонували посаду спортивного директора київського "Динамо", яка, нагадаємо, стала вакантною після відходу з неї Олексія Михайличенка.

"Я дійсно був в офісі "Динамо", але ми спілкувалися з приводу зовсім інших питань. Ніякої пропозиції щодо будь-якої посади в клубі мені не надходило.

Та й взагалі, про яку посаду може йти мова, якщо зараз моє головне завдання - успішно закінчити курси тренерів. Сьогодні або завтра я залишаю Київ, а повернуся вже в двадцятих числах серпня - до початку чергового етапу навчання.

Але, звичайно, я як і раніше прив'язаний душею до "Динамо", всім серцем вболіваю за команду. Був на матчі з "Зенітом" - гра мені дуже сподобалася! І, в цілому, вважаю, що такий об'єднаний турнір - корисна річ. Правда, як на мене, він містить в собі забагато матчів, враховуючи, що команди зараз знаходяться в стадії передсезонної підготовки. Так що ідею проведення такого турніру я цілком підтримую, але зробив би його трохи коротшим", - сказав Шевченко.

Зараз ви читаєте новину «"Ніякої пропозиції від "Динамо" мені не надходило" - Шевченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути