понеділок, 24 липня 2017 12:24

Нинішній лідер нападу "Динамо" розкритикував Реброва

Нинішній лідер нападу "Динамо" розкритикував Реброва
"Мене зовсім не лякає перспектива грати у чемпіонаті України" - Мбокані

Нападник "Динамо" Дьємерсі Мбокані заявив, що відхід Сергія Реброва з посади головного тренера став причиною його повернення до складу київського клубу.

Останні два сезони Мбокані провів у "Норвічі" і "Халлі" на правах оренди. Цього літа він повернувся в "Динамо" і на старті сезону став основним форвардом команди. Його результативний удар приніс команді Олександра Хацкевича перемогу над "Шахтарем" в матчі 2-го туру української прем'єр-ліги. Цей гол став для конголезця першим за "Динамо" з грудня 2014 року.

"Коли підходиш до тренера, тобі кажуть одне, а потім за спиною Ребров розповідав зовсім інше. Для мене це було незрозуміло, тому я попросив президента клубу про трансфер. Я хотів грати. Між нами з Ребровим немає конфлікту, але він зробив свій вибір. У мене контракт з "Динамо", і я знав, що в один день Ребров піде. Це сталося, тому я повернувся", - сказав Мбокані в інтерв'ю програмі "Профутбол".

Влітку Мбокані був близький до переходу в "Олімпіакос", але трансфер не відбувся.

"Ігор Суркіс та "Олімпіакос" не домовилися, тому це основна причина, яка не дозволила підписати контракт.

Щодо травми, вона зовсім не нова, а все почалося три роки тому, коли у мене були проблеми з хрящами в колінному суглобі. Я зробив операцію і продовжив грати, і не було проблем ні в Києві, ні протягом двох сезонів в Англії.

Мною цікавилися багато клубів, серед яких був "Галатасарай". Торік я міг стати гравцем "Бешикташа", але клуби не домовилися. Чутки про моє можливе повернення в Бельгію були неправдиві".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як Мбокані приніс "Динамо" перемогу над "Шахтарем"

31-річний форвард киян зазначив, що під керівництвом Олександра Хацкевича він відчуває себе в "Динамо" комфортніше, ніж це було раніше.

"Зараз мені комфортніше в команді, ніж було раніше. Я хотів би грати в "Динамо" з новим тренером, адже для мене це один з найкращих клубів Європи. Мені тут добре, у мене хороші стосунки з гравцями. Мене не лякає перспектива грати у чемпіонаті України".

У "Динамо" Мбокані перебрався влітку 2013 року з "Андерлехта". У 35 матчах УПЛ на його рахунку 17 голів.

Зараз ви читаєте новину «Нинішній лідер нападу "Динамо" розкритикував Реброва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути