четвер, 21 травня 2020 09:50

"Ніколи не вчинив би, як Жуніор Мораес" - Даніло Сілва

"Ніколи не вчинив би, як Жуніор Мораес" - Даніло Сілва
Даніло Сілва виступав за "Динамо" протягом 7 років. Фото: ФК "Динамо" Київ

Колишній гравець "Динамо" Данило Сілва поділився своєю думкою щодо переходу колишнього партнера по команді Жуніора Мораеса з київського клубу в "Шахтар".

Бразильський захисник не розуміє, чому Мораес зважився на такий перехід та зустрів би "тепло" на полі колишнього партнера по команді.

"Мораес – мій друг. Він бразилець, грав у "Динамо". Але, якби я грав у "Динамо", а він – у "Шахтарі", зустрів би його дуже жорстко. Це футбол. Зробив би йому три-чотири підкати. Він мій друг, але, якщо я на полі у ​​футболці "Динамо", не дивився б на це.

Про ситуацію з його переходом у "Шахтар" важко говорити. Я ніколи так не вчинив би, оскільки люблю і поважаю "Динамо". Але це Мораес, тому не говоритиму, зробив правильно чи ні. Розмовляв із ним, коли з'явилася інформація, що він підписує контракт. Казав: "Чому? Це неправильно". Він відповідав: "Тут інша ситуація".

Потиснув би я руку Мораесу перед матчем, граючи за "Динамо"? Не знаю. Він мій друг, але "Динамо" – моя команда, платить мені зарплату. Тому, можливо, перед грою – ні. Але я не готовий зараз відповідати конкретно, тому що не був у такій ситуації", - сказав Сілва у інтерв'ю "Спортарена".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блохін хотів запросити у збірну України бразильського захисника

Жуніор Мораес перейшов із "Динамо" в "Шахтар" 2018 року на правах вільного агента, хоча перед цим запевняв, що не перейде в донецьку команду. Данило Сілва виступав за "Динамо" з 2010-го по 2017 рік.

Зараз ви читаєте новину «"Ніколи не вчинив би, як Жуніор Мораес" - Даніло Сілва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути