неділя, 14 жовтня 2012 11:29

Нічия з "Вердером": "Динамо" зіграло товариський матч у Німеччині

Нічия з "Вердером": "Динамо" зіграло товариський матч у Німеччині
Нападник Нільс Петерсен та Лукман Аруна ведуть боротьбу за м'яч ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Двотижневу паузу в чемпіонаті України динамівці Києва заповнили контрольним матчем з німецьким "Вердером", який закінчився нічиєю - 0:0.

Виконувач обов'язків головного тренера Олексій Михайличенко виставив наступний стартовий склад: у воротах Бойко, на лівому фланзі захисту Тайво, на правому Чорноморець, пара центральних захисників Бетао - Юссуф. За центр поля відповідали Аруна і Богданов, на флангах півзахисту вийшли Нінкович і Рибалка, а в нападі дует Рафаель - Рубен. Капітанська пов'язка була довірена найдосвідченішому футболісту Айїлі Юсуфу, який на контракті в "Динамо" з літа 2003 року.

Треба відзначити, що товариський матч "Вердера" з учасником нинішньої Ліги чемпіонів викликав досить великий інтерес.

У будній день, у провінційне містечко Клоппенбург, що розташоване за сімдесят кілометрів від Бремена, гру команди Томаса Шаафа з гостями з Києва прийшли подивитися близько п'яти тисяч глядачів. Причому далеко не безкоштовно - вартість кращих квитків доходила до 15 євро.

Гра розпочалася без традиційної розвідки. Вже в першій чверті години суперники обмінялися небезпечними моментами. Ближче до перерви бременці перехопили ініціативу, змусивши Бойко працювати у поті чола.

На 29-й хвилині двічі в одній атаці м'яч міг влетіти у динамівські ворота. Благо, в першому випадку м'яч заблокував Айіла Юссуф, а в другому випадку на висоті був динамівський голкіпер.

У перерві Олексій Михайличенко вніс незначні корективи до складу, випустивши замість Бетао, який недавно залікував мікротравму, іншого центрального захисника В'ячеслава Лухтанова.

Малюнок гри у другому таймі практично не змінився. З невеликою перевагою ініціатива була на боці "Вердера", динамівці більше надіялись на контратаки. Ближче всіх в нашій команді до взяття воріт був Артем Кравець, який вийшов на останні півгодини гри. На 64-й хвилині удар нападника прийшовся у стійку воріт.

А ось у штрафному майданчику гостей було гаряче. Але в цей день Денис Бойко був непробивний, раз за разом парируючи м'ячі. Апофеозом зусиль німців став створений на 79-й хвилині момент. У першій фазі атаки м'яч потрапив у поперечину динамівських воріт, а через кілька секунд наступний удар пройшов повз ціль.

У підсумку нічия, 0:0. Під оплески уболівальників, футболісти обох команд обмінялися футболками і рукостисканнями, а тренери отримали корисну інформацію.

Товариський матч

"Вердер" - "Динамо" - 0:0

"Вердер": Вольф, Лукіміа, Шміц, Хант, Кроос, Акпала (Вюрц, 61), Петерсен, Хартертц (Поуйє, 46), Трінкс (Рекер, 68), Баргфреде, Буш.

"Динамо": Бойко, Бетао (Лухтанов, 46), Тайво, Чорноморець, Юссуф, Нінкович, Аруна, Рибалка (Хльобас, 59), Богданов, Рубен (Кравець, 59), Раффаель.

Зараз ви читаєте новину «Нічия з "Вердером": "Динамо" зіграло товариський матч у Німеччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути