понеділок, 30 листопада 2020 21:00

Невдачі "Ювентуса" та "Реала": як зіграли суперники українських команд у єврокубках

Невдачі "Ювентуса" та "Реала": як зіграли суперники українських команд у єврокубках
Команда Зінедіна Зідана не може перемогти вже у 2 матчах Ла Ліги. Фото: REUTERS

Суперники українських команд у єврокубках провели матчі в свої національних чемпіонатах.

Розпочне єврокубковий тиждень для українських команд "Динамо" матчем в Турині проти "Ювентуса". "Стара синьйора" сенсаційно втратила очки у матчі проти аутсайдера Серії А "Бенавенто" - 1:1.

Підопічні Андреа Пірло швидко повели у рахунку після забитого м'яча Альваро Морати. Мали всі можливості забивати другий гол, але не реалізували свої моменти. Ініціатива перейшла до господарів поля. Тільки надійна гра у воротах Войцеха Щесни рятувала "Ювентус" від пропущеного м'яча. Польський воротар був безсилим після більярдного удару Гоетано Петіциї вже в доданий до першого тайму час. У другій частині матчу "Ювентус" намагався дотиснути суперника, але не зміг реалізувати свої нагоди. Головна зірка тувинців Кріштіану Роналду пропускав гру. Йому надали відпочинок.

1 грудня "Шахтар" буде приймати "Реал". Команда Зінедіна Зідана зганьбилася у матч проти "Алавеса" - 1:2.

Вже на старті матчу гості отримали право на пенальті після грою захисника "Реала" у своєму штрафному майданчику. Еден Азар та Тоні Кросс мали можливості зрівняти рахунок, але не змогли переграти воротаря гостей. На старті другого тайму гості подвоїли рахунок після грубої помилки Тібо Куртуа. "Реал" тільки зміг забити гол престижу за 4 хвилини до завершення гри.

Інші суперники "Динамо" зіграли успішно. "Барселона розгромила "Осасуну" - 4:0, "Ференцварош" розібрався із МТК – 2:0.

Суперники "Шахтаря" теж успішно провели вікенд. "Інтер" розбив у гостях одного із лідерів Серії А "Сассуоло" -3:0. "Боруссія" Менхенгладбах не залишив шансів "Шальке" - 4:1.

Наступний суперник "Зорі" Лестер" зіграє свій матч у понеділок ввечері. АЕК на виїзді здолав "Астерас" - 2:1, а "Брага" змогла дотиснути "Ференсе" за 3 хвилини до завершення гри – 1:0.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 зірок "Реала" пропустять матч проти "Шахтаря"

У 11 турі УПЛ "Динамо" перемогло "Ворсклу" - 2:0. "Шахтар" в гостях впорався з "Дніпро-1", а "Зоря" декласувала "Минай" - 3:0.

Зараз ви читаєте новину «Невдачі "Ювентуса" та "Реала": як зіграли суперники українських команд у єврокубках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути