четвер, 22 лютого 2018 15:30

"Не команда, а просто ж...." - українська біатлоністка жорстко пройшлася по тренерах збірної

"Не команда, а просто ж...." - українська біатлоністка жорстко пройшлася по тренерах збірної
Валя Семеренко: "Прикро, коли брешуть тобі в очі". Фото: EPU

Українська біатлоністка Валентина Семеренко жорстко висловилася на адресу тренерського штабу жіночої збірної.

На сторінці UA: Біатлон у Facebook Семеренко залишила низку коментарів у зв'язку з рішенням тренерського штабу на чолі з Урошем Велепецем не включити її до складу жіночої естафети.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прапороносець збірної України не проведе на Олімпіаді жодної гонки

"Знаєте, вболівальники, просто у нас не команда, а просто ж.... Не вірте жодному слову, це просто брехня. Тренер навіть збори не провів і не повідомив, чому так кинув мене. Ні Іра (Варвинець - Gazeta.ua), ні Меркушина не влучала, всі гонки бігли гірше за мене. Так боляче і прикро, коли брешуть тобі в очі.

Навіть Урошу написала - проведіть збори і поясніть. Він злякався, щоб ми його не побили. Він навіть сам сказав, що злякався. Ось так все коротко, але повірте, тепер я просто не буду мовчати, прикро, боляче, як розбивають твою мрію, твою роботу!" - написала Семеренко.

"Усі мовчать просто. А взяти Підгрушну, взяти Абрамову - як Урош і Меркушин (батько Анастасії Меркушіної - Gazeta.ua) плескали в долоні, що в них вийшло їх викинути з команди, як було боляче на це все дивитися. А вони раділи!

Подивіться, де вони! Коли було таке? При Хвостенко, при Петровій такого не було, щоб так наосліп за спортивним принципом кидали! Хто сильний? Варвинець? Меркушина? Велепец з Меркушиним провели контрольну між Оленою (Підгрушною - Gazeta.ua) І Настею (Меркушиною - Gazeta.ua). Якщо вони відбиралися в естафету, могли й нам сказати, я б мас-старт не бігла б, а відбиралася в естафету. Все вничку, якби Олена не програла б на ті 25 секунд, то і Віта не бігла б", - також написала українська біатлоністка.

"Зі своїми тренерами був і буде результат, при Зоці який був результат у мене! Просто шикарний", - додала Семеренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олімпіада-2018. Українці завершили в топ-10 змішану естафету

На Олімпіаді-2018 українські біатлоністки не здобули жодної медалі. Сьогодні наші дівчата провалили естафету, фінішувавши на 11-му місці. В України залишився останній шанс на нагороди в біатлоні - в чоловічій естафеті, яка відбудеться 23 лютого о 13:15 по Києву.

В активі нашої команди поки єдина медаль - "золото" фристайліста Олександра Абраменка.

Зараз ви читаєте новину «"Не команда, а просто ж...." - українська біатлоністка жорстко пройшлася по тренерах збірної». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути